Overzicht Nieuws Contact wie zijn wij spreekuur lid worden Overlevingsgids

Hoe kan ik goedkoop aan spullen komen

Algemene tip. Pas op met aanbiedingen.

Je moet goed uitkijken als je via internet bijvoorbeeld via Google zoekt op "geld besparen". Dan zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn erg veel websites die geld verdienen daarmee. Zij schrijven tips die je wel geld besparen, maar eigenlijk zetten deze websites je juist aan om meer geld uit te geven, met tips om allerlei aanbiedingen te kopen. Dat zijn aanbiedingen van dingen die je anders niet zou aanschaffen. En zo geef je uiteindelijk toch nog meer geld uit! Pas dus op voor reclame-boodschappen en zogenaamde aanbiedingen. Je hebt zo een impulsaankoop gemaakt. De supermarkten zijn berucht om deze werkwijze om klanten te lokken die dan ook dure spullen kopen omdat ze toch in de winkel zijn.


Hoe kan ik goedkoop aan voedsel komen. Wat is dumpsterdiven, skippen en wie zijn de freeganisten
Hoe kan ik goedkoop aan boeken komen. Tips voor Amsterdammers of mensen die Amsterdam bezoeken.
Geldloos leven, kan dat?. Wij denken van niet. Maar toch komen er uit de hoek van mensen die met zo weinig mogelijk geld willen leven nuttige tips.
Mijn fiets is gestolen of ik zoek een andere fiets. Hoe kom ik daar goedkoop aan?
De voordeelaanbiedingen van de applicatie Scoupy (Zie algemene tip)
Ik wil graag bij het voedsel kopen goedkoop uit zijn maar ik heb geen zin meer in genetisch gemanipuleerd, met insecticiden en antibiotica ingespoten blikvoer en andere troep. Waar kan ik informatie vinden?
Ik heb geen geld om voor de winter een trui te kopen. Wat nu? Naar de weggeefwinkel!
De knopen van mijn overhemd zijn eraf gesprongen en ik wil het overhemd niet weggooien maar nieuwe knopen aanzetten. Of: ik heb een broodrooster maar dat werkt niet meer. Waar kan ik terecht om een en ander te repareren?
Mijn computer is stuk en ik heb geen geld om een nieuwe te kopen. Ik heb er ook weinig verstand van. Hoe kan ik dit oplossen? De mogelijkheden in Amsterdam
Mijn computer is stuk en ik heb geen geld om een nieuwe te kopen. Ik heb er ook weinig verstand van. Hoe kan ik dit oplossen?. De mogelijkheden buiten Amsterdam.

 

Bezoekadres Bijstandsbond: Da Costakade 162, 1053 XD in het gebouw Tetterode op de hoek van de Kinkerstraat ter hoogte van de Bilderdijkstraat, tram 7,17,12 en 10.

laatste nieuws
overlevingsgids voor mensen met een minimaal inkomen
introductie